Džudo klub
Sa takmičenja

U Podgorici

Džudo klub "Favorit" iz Bijelog Polja među najboljima na Međunarodnom turniru u sportskom i kulturnom centru UCG-a

Danas je u sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore u Podgorici održan Međunarodni džudo turnir na kojem je učešća uzelo 443 takmičara i 33 kluba.

Džudo klub "Favorit" je učestvovao sa 21 takmičarem što početnika što starijih i osvojio 5 zlatnih, 1 srebrnu i 6 bronzanih medalja.

Trener Enes Camić je izuzetno zadovoljan rezultatom s obzirom da je nastupilo više takmičara kojima je ovo bio prvi nastup.

7891920014039981697822421656439049205841920n

Zlatne medalje su osvojili : Džogović Amina, Avdić Ibrahim, Smailović Ajna, Ljučić Dalila i Trubljanin Hana.

Srebrnu medalju je osvojila Sejma Zekić, dok su bronzane medalje osvojili: Tarik Erović, Nađa Joksimović, Elvis Destanović, Almin Ljusković, Nikolina Prebiračević, Hana Džogović.

Kako se navodi u saopštenju pomenutog kluba, takmičare očekuje klupski turnir "Favorit 2019" na kojem će svako dijete dobiti medalju kao podsticaj za dalji rad i Manifestacija na kojoj će se proglasiti najbolji za 2019.godinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.