Još jedno decembarsko kupanje: Za Novljanina Vaska ljeto traje tokom cijele godine
Foto: Radio Jadran

Još jedno decembarsko kupanje: Za Novljanina Vaska ljeto traje tokom cijele godine

Za Novljanina Vaska kupanje traje tokom cijele godine, pa ovo sedmodecembarsko nije za njega ništa neobično, iako su svi u toplim jaknama i obući.

"Kod mene i svih ljude koji umiju da žive i vole prirodu, koji imaju zdave misli, ljeto traje svih 12 mjeseci.  Temperatura mora je negdje oko 17 stepeni, sunce je, mada vanka nešto hladnije. Kada je čovjeku toplo u mozgu i srcu, u načinu razmišljanja, onda mu je toplo gdje god da bitiše, da li je to more, planina, jezero, nije bitno" – navodi Vasko.

Ko se kupa u moru u decembru, kažu, taj će biti zdrav tokom cijele godine.

"Naravno, zdravlje je prvo u mislima" – poručuje ovaj Novljanin, koji je izazvao poglede brojnih šetača, prenosi Radio Jadran.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.