Uhapšen vozač koji je vozilom oborio dva pješaka, vozio u alkoholisanom stanju
ilustracija

Herceg Novi

Uhapšen vozač koji je vozilom oborio dva pješaka, vozio u alkoholisanom stanju

Policija je sinoć u Herceg Novom lišila slobode vozača koji je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške a drugi lake tjelesne povrede.

 

Sinoć, oko 21,35 u Herceg Novom, se dogodila se saobraćajna nezgoda, usljed koje je došlo do obaranja dva pešaka, koja su zadobila povrede. 

"Do nezgode je došlo, kada je vozač Đ.D, upravljajući motornim vozilom marke BMW X5 hercegnovskih registarskih oznaka udario pešake K.V. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i Š.M, koji je zadobio lake tjelesne povrede.", saopštila je policija.

Policijski službenici su, kako se dodaje, konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i to uz prisustvo alkohola u organizumu u količini od 1,3 g/kg.

"Povrijeđeni pješaci su zbrinuti u medicinskoj  ustanovi, radi pružanja medicinske pomoći, dok  vozač je lišen slobode i zadržan u prostorijama Centra bezbjednosti Herceg Novi.", navode iz UP.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Podsjećamo, Uprava policije je juče najavila pojačanu kontrolu saobraćaja,  posebno vozača koji upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.