Mijatović osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti, Otašević saslušan kao oštećeni
Foto:Screenshot

Nesporazum ili napad?

Mijatović osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti, Otašević saslušan kao oštećeni

Novinar Dana Vladimir Otašević i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović saslušani su večeras u Osnovnom državnom tužilaštvu.

Podsjećanja radi, Otašević je u utorak veče pokušao da fotografiše biznismena Zorana Bećirovića u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića u šoping molu Delta siti. Tada je na njega, kako je naveo u prijavi, nasrnuo Mladen Mijatović, tjelohranitelj Bećirovića i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova.

Mijatović ima status osumnjičenog i njemu se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, piše portal Pobjede.

Branilac Mijatovića, advokat Danilo Mićović kazao je da se radi o neporazumu, te da se nada da će tokom postupka sve njeasnoće riješiti i otkloniti.

Tužiteljka Ivana Vuksanović ovog puta saslušala je Otaševića kao oštećenog. On je na saslušanje došao u društvu glavnog urednika Dana Nikole Markovića.

Zastupnik Otaševića, advokat Nebojša Asanović kazao je za Pobjedu da se iskazi Mijatovića i Otaševića u ključnim segmetima razlikuju.

Otašević je i juče saslušan, ali u svojstvu svjedoka.

Iz MUP-a je ranije saopšteno da je Mijatović negirao da je napao Otaševića, ali i da uopšte radi kao obezbjeđenje Bećirovića.

Javni servis objavio je danas snimak incidenta u Delti, a Otašević je potom reagovao, navodeći da je snimak prekinut i da je sakriven dio gdje ga, kako navodi, tjelohranitelj biznismena Zorana Bećirovića, udara ramenom. Istakao je da cio snimak postoji i da ga odgledao urednik Dana Nikola Marković.

Snimak koji je objavljen odgledao je i v.d. državnog tužioca Ivica Stanković, potvrđeno je RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.