Filmska potjera nakon pljačeke zlatare na Floridi: Stradale četiri osobe (VIDEO)
Foto: Screenshot

Filmska potjera nakon pljačeke zlatare na Floridi: Stradale četiri osobe (VIDEO)

U policijskoj potjeri u južnoj Floridi koja je uslijedila nakon pljačke zlatare, ubijena su dva osumnjičena muškarca, kao i dvije nedužne osobe, javila je američka TV mreža CBS.

Do incidenta je došlo kada su dva naoružana muškarca opljačkala zlataru u Koral Gejblsu, nakon čega su oteli kombi kompanije UPS kojim su planirali da pobjegnu.

Policija je brzo reagovala, pa je posle jurnjave putevima za naoružanim pljačkašima došlo do razmjene vatre u kojoj su ubijena dva osumnjičena muškarca, a policija je saopštila i da su ubijene i dvije nedužne osobe, od kojih je jedna radnik kompanije UPS.

Na video snimku snimljenom iz helikoptera, vidi se nekoliko policijskih vozila kako jure za kombijem po auto-putu, a potjera se završila kada je vozač kombija morao da uspori zbog gužve u saobraćaju.

Kako se navodi, najmanje 19 policajaca je učestvovalo u potjeri.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.