Melanija napala profesorku zbog sina: Treba da vas je sramota
Melanija Tramp

Melanija napala profesorku zbog sina: Treba da vas je sramota

Prva dama SAD Melanija Tramp opomenula je profesorku koja je tokom saslušanja u procesu opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

Profesorka sa Univerziteta Stanford Pamela Karlan je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trampovog sina praveći šalu o razlici između predsjednika i kraljeva, prenosi CNN.

"Predsjednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može da ga proglasi baronom", rekla je profesorka Karlan.

Na to je reagovala Melanija Tramp, koja je profesorki poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave.

"Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg bijesa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korišćenja djeteta", napisala je Melanija Tramp na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.