Oštra polemika i grube riječi u Skupštini između  Mandića i Škrelje (VIDEO)
Škrelja i Mandić

Oštra polemika i grube riječi u Skupštini između Mandića i Škrelje (VIDEO)

Oštra polemika i grube riječi između poslanika Demokratskog fronta Andrije Mandića i Demokratske partije socijalista Luiđa Škrelje, obilježila je dio današnjeg skupštinskog zasijedanja.

Nakon priče o Kongresu DPS-a koji je održan u subotu, poslanik  Luiđ Škrelja rekao je da se, kada je u pitanju Kongres, nema šta reći.

"Čovjek ostaje bez riječi, a tako ste mi i vi izgledali", rekao je Škrelja obraćajući se DF-ovim poslanicima, prenosi RTCG.

"Ne pravite nekakve predstave. Niko nije demantovao Duška Kneževića", kazao je Milan Knežević iz DF-a.

"Gospodine Kneževiću nemojte se plašiti, neću vam izreći opomenu, samo malo utišajte glas da se neko ne uplaši", rekao je potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu.

"Ja da se plašim govorio bih albanski, a ne ruski, da bih vam se umilio", kazao je Knežević.

Nakon kraće polemike, Andrija Mandić je Škrelji dobacio "...prebiću ti i tu drugu nogu".

"To vama na čast neka služi. Ja hramljem na nogu, ali ne u mozgu i duši, za razliku od vas, tu vi imate hendikep i to debeli, nemojte da mislite da možete sa tim da me uvrijedite, to nije moja želja", rekao je Škrelja u polemici sa poslanicima DF-a.

"Ovo što je Andrija Mandić dobacio Škrelji prelazi svaku granicu", kazao je poslanik Suad Numanović.

Nakon kratke pauze nastavljena je sjednica, ali i polemika pa je Mandić zbog psovanja Škrelje dobio i drugu opomenu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.