Željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica - Nikšić uspostavljen oko 13h
Ilustracija

Željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica - Nikšić uspostavljen oko 13h

Željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica - Nikšić koji je bio u prekidu od rano jutros uspostavljen je oko 13 časova. Lokalni voz je u 6 sati i 40 minuta naišao na uže kontaktne mreže i pokidao ga, zbog čega je željeznički saobraćaj bio onemoguće.

Kako su saopštili iz Željezničke infrastrukture Portalu RTCG, ekipe za otklanjanje kvara su bile na terenu nekoliko sati i uspjele da uklone smetnju, pa je napon uključen oko 13 časova i saobraćaj na ovoj relaciji regulisan.

Kako objašnjavaju, ovakva vrsta smetnje se dešava na pruzi, a uzrok će utvrditi posebna komisija koja je takođe na terenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.