Automobilom naletio na grupu djece kod škole, poginuo dječak (VIDEO)
Foto: AP

Engleska

Automobilom naletio na grupu djece kod škole, poginuo dječak (VIDEO)

Dvanaestogodišnji dječak je poginuo, a još četvoro djece i jedna žena je povrijeđeno nakon što ih je udario automobil koji se popeo na trotoar ispred škole u Eseksu u Engleskoj.

Britanski mediji pišu da je dječak prevezen u bolnicu, gdje je preminuo, i da su povrijeđena još dvojica dječaka uzrasta 15 godina, jedan star 13 godina, šesnaestogodišnja djevojčica i jedna žena stara 53 godine. Kako se navodi, njihove povrede nisu opasne po život.
 
Policija je saopštila da je uhapsila 51-ogodišnjeg muškarca iz Lutona, koji je nakon udesa pobjegao sa lica mjesta.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.