Podgorica:  Osumnjičen da je aktivirao ručnu bombu u dvorištu sugrađanina

Oštećena kuća, automobili

Podgorica: Osumnjičen da je aktivirao ručnu bombu u dvorištu sugrađanina

36-godišnji Podgoričanin N.V. osumnjičen je da je aktivirao ručnu bombu u dvorištu sugrađanina. On se već nalazi u istražnom zatvoru zbog drugog djela.

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje i proaktivne istražne aktivnosti obezbijedili materijalne dokaze i rasvijetlili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija izvršeno na štetu D.Š. iz Podgorice, saopštila je Uprava policije.

"Ovo krivično djelo se stavlja na teret N.V. (36) iz Podgorice i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je aktivirao ručnu bombu u dvorištu kuće D.Š. kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na samom objektu porodične kuće oštećenog, kao i na vozilima koja su bila parkirana unutar dvorišta.N.V. se nalazi u Istražnom zatvoru UIKS-a zbog izvršenog krivičnog djela iz oblasti požara i eksplozija.", kazali su iz policije.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica nastaviće, poručuju, sa proaktivnim istražnim aktivnostima usmjerenim ka bezbjedno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa u cilju sprječavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.