Autom  uletjela u izlog radnje, zaglavila joj se štikla
Foto:Rtrs

Banjaluka

Autom uletjela u izlog radnje, zaglavila joj se štikla

U Banjaluci se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil uletio u izlog radnje. Kako se nezvanično saznaje, djevojci koja je vozila zaglavila se štikla.

Zbog toga što joj se zaglavila štikla čizme, djevojka nije uspjela da skloni nogu s gasa, pišu Nezavisne novine.

Kako je za Nezavisne potvrdila Danijela Mučibabić, portparolka Policijske uprave Banjaluka, policija je primila prijavu i više informacija o nezgodi biće poznato nakon što se završi uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta na vozilu i u objektu.

Kako pričaju očevici ovog događaja, djevojka je vozeći automobil izašla iz kružnog toka i izgubila kontrolu nad vozilom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.