Migranti zaklali lane u šumi, pojeli ga i sve objavili na Facebooku(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uznemirujući snimak

Migranti zaklali lane u šumi, pojeli ga i sve objavili na Facebooku(VIDEO)

Migranti koji danima pješače po šumama po regionu želeći se probiti do razvijenih evropskih zemalja, nerijetko nailaze na razne opasnosti, od opasnih šumskih puteva do minskih polja.

Međutim, posljednji snimak koji se pojavio na društvenim mrežama uznemirio je građane širom regiona.

Naime, migranti su ulovili lane u šumama na putu od Hrvatske prema Sloveniji, potom su ga zaklali te se radovali ručku od svog ulova, prenosi Avaz.

U komentarima ispod snimka brojni korisnici Facebooka su poželjeli migrantima "sreću" i da "u zdravlju" jedu i stignu na odredište. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.