Više od 20 poginulih u autobuskoj nesreći na sjeveru Tunisa
Sa mjesta nesreće

Više od 20 poginulih u autobuskoj nesreći na sjeveru Tunisa

U autobuskoj nesreći u oblasti Amdoun, na sjeveru Tunisa, poginulo je najmanje 20 putnika, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministarstvo je navelo da je autobus koji je pripadao privatnoj turističkoj agenciji pao i prevrnuo se u dolini tokom "turističkog putovanja iz Tunisa", glavnog grada zemlje, u smjeru Ain Drahama, koji graniči s Alžirom.

Lokalni mediji objavili su fotografije prevrnutog i razbijenog autobusa s razbijenim prozorima u podnožju brda.

Iz Ministarstva su saopštili da su se u autobusu nalazila 43 putnika te da je povrijeđeno više od 20. Prevezeni su u bolnice Amdoun i Beja. Nisu dali informacije o tome da li se radi o lokalnom stanovništvu ili stranim turistima. Ali ruta je popularna za stanovnike Tunisa zbog izleta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.