Otkazan let za Frankfurt, bezbjednost na prvom mjestu

Tehnički problemi

Otkazan let za Frankfurt, bezbjednost na prvom mjestu

Let Montenegro airlinesa za Frankfurt otkazan je prije podne zbog tehničkih problema, saopšeno je "Vijestima" iz PR službe nacionalnog avioprevoznika.

"Današnji  let 'Montenegro Airlinesa' za  Frankfurt  biće realizovan sjutra, a razlog odlaganja leta je tehničke prirode. Stručno tehničko osoblje Montenegro Airlinesa će učiniti sve da što prije otkloni nastali defekt i vrati vazduhoplov u saobraćaj," navodi se u saopštenju.

Iz MA se izvinjavaju putnicima.

"Kao odgovorna kompanija kojoj je sigurnost i bezbjednost putnika, posada i flote uvijek na prvom mjestu, i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa po propisanim procedurama, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima," navodi se u odgovoru.

Prema rasporedu letjenja, otkazan je i dolazni let iz Frankfurta, čiji se slijetanje u Podgorici očekivalo u oko 16.40h.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.