Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najbolje partnerke
Foto: Ilustracija

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najbolje partnerke

Ljubav je za mnoge najbitnija stvar na svijetu i motivacija i pokretač svega. U današnje vrijeme po mišljenju mnogih nije lako pronaći partnera i održati odnos, ali određeni horoskopski znakovi su idealne partnerke u vezi.

Ribe

Ovaj znak Zodijaka je veoma senzibilan, ali je otvoreno iskazuje osjećanja. Upravo zbog takvog senzibiliteta odlične su partnerke u vezi.

Iako na prvi pogled djeluju plašljivo, zapravo dobro sagledavaju stvari oko sebe.

Žene rođene u znaku Ribe nikada neće nanijeti nekom zlo, nego će se uvijek potruditi da pomogne i prilagodi se drugima.

Osim toga, veoma su vjerne i daće sve da usreće partnera. Stoga, ako imate Ribu za partnerku, budite sigurni da vas neće prevariti.

Strijelac

Žene rođene u znaku Strijelca su pravi primjer kako izgleda žena koja je spremna da se žrtvuje za voljenu osobu.

Trude se da najprije pronađu rješenje za probleme svojih najdražih, pa tek onda misle o svojim problemima kako će ih riješiti. Takođe, uvijek se trudi da u vezi izvuče ono najbolje iz sebe i partnera. 

Ako ste zaljubljeni ženu Strijelca, budite sigurni da će vam dati srce na dlanu i voljeti vas bezuslovno.

Jarac

Žena ovog horoskopskog znaka možda u početku djeluje povučeno i uobraženo, ali kada je upoznate veoma brzo ćete upoznati njenu pravu ličnost.

Veoma su ambiciozne i cijelog života pokušavaju da ostvare dobre rezultate – što važi i kad je veza u pitanju.

Međutim, one su jako izbirljive, te muškarac koji će osvojiti njeno srce mora da joj odgovara u potpunosti. Ali kad se jednom odluči za nekoga, on je srećnik jer je žena Jarac kao partnerka vrlo privržena.

Stil

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.