Dva potresa na podučju Nevesinja, treslo i u Crnoj Gori
Foto: Ilustracija

4,1 stepen po Rihteru

Dva potresa na podučju Nevesinja, treslo i u Crnoj Gori

Novi potres rano jutros pogodio je Bosnu i Hercegovinu(BiH). Epicentar je bio na području Nevesinja, a osjetio se i u Crnoj Gori.

"Jačina novog potresa bila je 4,1 stepen po Rihteru, a epicentar je bio pet kilometara od Nevesinja, na dubini od dva kilometara", javlja EMSC.

Drugi potres bio je slabiji, magnitude 2,9 po Rihteru s epicentrom 18 kilometara od Nevesinja, odnosno 56 kilometara od Sarajeva.

Hrvatska radio-televizija (HRT) javlja da se potres osjetio i u Dalmaciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.