Služba zaštite izvukla 7 mreža u mjestu Karuč
Foto:Screenshot

Skadarsko jezero

Služba zaštite izvukla 7 mreža u mjestu Karuč

Služba zaštite Nacionalnog parka Skadarsko jezero reagovala je odmah nakon objave snimka NVO „Ozon” da se u mjestu Karuč vrši nezakonito postavljanje mreža za izlov ribe, te iste u najkraćem roku uklonila iz ovog zaštićenog prostora.

Nadzornici su na toj lokaciji sinoć zatekli i izvukli​ 7 mreža.

"JPNPCG se zahvaljuje NVO „Ozon“ na prijavi nedozvoljenih radnji na Karuču, a kao i uvijek, apelujemo i pozivamo sve NVO, savjesne građane i ribolovce da u cilju pravovremenog spriječavanja nezakonitih radnji u nacionalnom parku i sankcionisanja počinilaca, bez odlaganja kontaktiraju Službu zaštite (067 342 944), direktora NP Skadarsko jezero (067 310 454) ili samu Upravu parkova na broj za prijave 067 000 825.", saopšteno je iz tog preduzeća.

Napominju da sve nelegalne aktivnosti mogu prijaviti, bez odlaganja, Upravi policije i inspektoru za slatkovodno ribarstvo, kako bi se počinioci sankcionisali.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.