Popović: Nikome nisam oduzeo dijete, ako moj sin bude želio, provodiće više vremena sa majkom, a za to postoji uslov
Severina i Milan

Prvi put se oglasio nakon što je Aleksandar došao kod njega

Popović: Nikome nisam oduzeo dijete, ako moj sin bude želio, provodiće više vremena sa majkom, a za to postoji uslov

Biznismen Milan Popović oglasio se nakon što je donesena privremena mjera prema kojoj njegov i Severinin zajednički sin Aleksandar dolazi da živi kod njega.

Severinu je nakon ove odluke suda podržao veliki broj javnih osoba iz Hrvatske, a porodica njenog supruga Igora Kojića poručila je da je "zločin nakon sedam godina oduzeti majci dijete".

Popović tvrdi da nema govora o oduzimanju djeteta.

"Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dijete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovde ne radi", rekao je Milan za Dnevnik Nove TV.

Dodao je da će omogućiti djetetu da više vremena provodi s majkom ako to sedmogodišnji Aleksandar bude želio.

"Ukoliko sin bude želio da bude više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu", poručuje Milan.

Severinin advokat Mate Matić najavio je da priprema žalbu, tvrdeći da je sud odluku donio na temelju "nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza".

"Pristup kakav ima gospodin Popović, lukav i lucidan, i uspio je sve druge pridobiti za sebe na ovaj ili ovaj način i dovesti u poziciju sud da donese odluku na temelju nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza", kaže on.

U ranijem razgovoru za Indeks, Matić je izjavio da je "ono što je vidio na zadnjoj raspravi zaista zastrašujuće".

"Apsolutno nije bilo nikakvog temelja za ovu odluku. Socijalna radnica koja je davno dodijeljena djetetu na sudu je priznala da Aleksandra nije vidjela dvije godine, ali sudija je ipak uvažila njeno mišljenje i dijete privremenom mjerom dodijelila ocu. Majka je ipak majka i ova odluka je zastrašujuća, ali ne krivim nikog osim onih koji odluke donose", rekao nam je Matić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.