UP: Erović uhapšen, pronađen i oduzet pištolj marke Vzor

UP: Erović uhapšen, pronađen i oduzet pištolj marke Vzor

Policija je u Bijelom Polju uhapsila je E.Erovića (58) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu H.Smakića (71) iz Bijelog Polja.

Erović je, sumnja se, ovo krivično djelo izvršio na način što je iz vatrenog oružja ispalio hitac u pravcu oštećenog, kojom prilikom mu je nanio povredu u predjelu lijeve šake.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio o kvalifikaciji djela i kojem je E.E. priveden na saslušanje - saopštila je Uprava policije.

Podsjetimo, do ranjavanja je, kako prenose mediji došlo nakon svađe tokom partije šaha.Erović je optužio Smakića da mu je ukrao figuru  a dan posle i zapucao na njega.

"Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi E.E. pronađen je pištolj marke „Vzor“ kalibra 7,65 mm za koji se sumnja da je predmet izvršenja ovog krivičnog djela, a koji je proslijeđen na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad.", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.