Rožajka uhapšena zbog ubistva 18-godišnjaka, mladić uboden u srce
ilustracija

Podgorica

Rožajka uhapšena zbog ubistva 18-godišnjaka, mladić uboden u srce

Četrdesetdvogodišnja Razija Dacić uhapšena je sinoć oko 21 čas, zbog sumnje da je par sati ranije ubila 24 godine mlađeg Podgoričanina B. V.

Tinejdžer je nešto poslije 17 sati ranjen nožem u srce i praktično bez znakova života prevezen u Urgentni blok Kliničkog centra.

"Policija lišila slobode R.D. (42) iz Rožaja nastanjenu u Podgorici zbog krivičnog djela ubistvo koje je izvršeno na štetu B.V. (18) iz Podgorice.Ona je, kako se sumnja, juče u naselju Stari Aerodrom počinila ovo krivično djelo na način što je oštećenom B.V. upotrebom hladnog oružja – noža nanijela ubodnu ranu u predjelu grudi, a usljed zadobijene povreda B.V. je preminuo u medicinskoj ustanovi.", saopštila je danas Uprava policije.

Dacić je, kako je saopšteno, lišena slobode i danas privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Mladić je doveden sa ubodnom ranom u predjelu grudi. Kardiohirurzi pokušali su da ušiju pocijepano srce, ali je preminuo uprkos naporima ljekara”, saopšteno je Vijestima nezvanično iz Kliničkog centra.

Do nesreće je došlo u stanu jedne od zgrada u podgoričkom naselju Stari aerodorom, u Zmaj Jovinoj ulici.

Dacić je, prema nezvaničnim informacijama, pred policijom najprije tvrdila da se osamnaestogodišnjak sam povrijedio.

Dacić je 2000. godine, kako pišu Vijesti, pravosnažno osuđena na osam godina zatvora, zbog teškog krivičnog djela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Prema optužnici, ona je sa drugaricom, godinu ranije, izazvala požar u kojem je stradala i njena beba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.