Severina predala sina ocu: Popović nije prihvatio predlog pjevačice da se pričeka dok se dijete pripremi
Severina

Severina predala sina ocu: Popović nije prihvatio predlog pjevačice da se pričeka dok se dijete pripremi

Hrvatska pjevačica Severina Vučković je večeras predala sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću.

Otac djeteta instistirao je da mu se dijete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom.

Kako piše hrvatski ,,Jutarnji list", danas je sud donio privremenu mjeru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pjevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem. Kako se navodi, ova odluka sudije Tee Golub odmah stupa na snagu.

Večeras u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom.

Popović nije prihvatio predlog pjevačice da pričeka da se dijete koje je teško primilo ovu odluku suda, pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju. Severina je odlučila da poštedi dijete da privremenu mjeru sprovodi policija uz nadzor socijalnih služi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.