Emotivan povratak na teren nakon smrti supruge: Spasojević dao gol, stadion u suzama(VIDEO)
Foto: Screenshot

Emotivan povratak na teren nakon smrti supruge: Spasojević dao gol, stadion u suzama(VIDEO)

Tačno devet dana nakon što je doživio porodičnu tragediju, kada je iznenada ostao bez supruge Leli, zbog čega je gotovo cijela Indonezija bila u suzama, Ilija Spasojević vratio se na teren i to golom, koji je Bali junajted dodatno pogurao ka tituli šampiona.

Nekadašnji mladi crnogorski reprezentativac, koji je najveća fudbalska zvijezda u ovoj azijskoj zemlji, nakon što je njegov tim vezao dva poraza i ušao u seriju od pet mečeva bez trijumfa, odlučio je da se ekspresno vrati treningu, a već danas da uzme opet kapitensku traku i zaigra u startnoj postavi na derbiju protiv Persib Bandunga,piše Pobjeda.

Uoči početka cijeli stadion zbog Spasojevića bio je prilično emotivan - navijači su pred početak utakmice odali počast njegovoj suprugi Leli, uz poruku da ostane jak transparentom "Strong 9" preko cijele istočne tribine stadiona Bali.

Dosta emocija, nevjerovatna atmosfera, kao da su dodatno motisivali Iliju Spasojevića, koji je u 73.minutu postigao spektakluran gol petom za 2:2, a onda ,,eksplodirao” od emocija - Spasogol, kako ga popularno zovu u Indoneziji, pao je na koljena, uz pogled ka nebu i u suzama gol posvetio Leli, a nevjerovatne emocije našeg internacionalca nijesu ostavile nikog ravnodušnim na stadionu.

Bali junajted je na kraju slavio sa 3:2 i ima 15 bodova više od najbližeg pratioca, ekipe Bornea, sedam kola prije kraja, pa je jasno da je zahvaljujući današnjoj pobjedi, praktično osigurao titulu…

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.