Podgorica: Mladić (18) ubijen nožem, uhapšena ženska osoba(42)
Ilustracija

Dobio ubod u predjelu srca

Podgorica: Mladić (18) ubijen nožem, uhapšena ženska osoba(42)

Razija Dacić(42) uhapšena je večeras zbog ubistva V.B. (18) iz Podgorice.

Ona je osumnjičena da je ranije danas nožem u srce ubola 18-godišnjaka.

Kako prenose podgorički mediji on je ranjen nožem u predjelu srca, u ulazu zgrade u podgoričkom naselju Stari Aerodrom.

Kardiohirurzi Kliničkog centra nisu uspjeli da se izbore sa teškim povredama usljed kojih je došlo do unutrašnjeg krvarenja i mladić je preminuo.

Iz Kliničkog centra saopšteno je da je ranjeni tinejdžer u tu ustanovu doveden praktično bez znakova života.

"Mladić je doveden sa ubodnom ranom u predjelu grudi. Kardiohirurzi pokušali su da ušiju pocijepano srce, ali je uprkos naporima ljekara - preminuo", saopšteno je Vijestima nezvanično iz Kliničkog centra.

Zgrada u kojoj je mladić stradao blokirana je od policije po naredbi višeg državnog tužioca koji je izdao naredbu da se obavi obdukcija tijela nesrećnog tinejdžera.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.