Brajović: Skupština Crne Gore spremna da pomogne Albaniji
Ivan Brajović

Brajović: Skupština Crne Gore spremna da pomogne Albaniji

Skupština Crne Gore spremna je da, koliko može, pomogne Albaniji poslije serije snažnih zemljotresa, kazao je njen predsjednik Ivan Brajović i najavio da će Grupa prijateljstva posjetiti parlament u Tirani.

On je na početku današnjeg zajedanja Skupštine, u ime najvećeg zakonodavnog doma, izrazio saučešće porodicama preminulih u zemljotresu.

"Želio bih da iskažem solidarnost svih nas i spremnost da pomognemo u mjeri u kojoj možemo“, rekao je Brajović, prenosi MINA.

On je kazao da su pojedinače akcije iz nekih gradova, koje je pokrenula Vlada, pokazale „da se solidarišemo sa svim koji su pogođeni nepogodama“.

"Svi se sjećamo zemljotresa 1979. godine i pomoći koju je Crna Gora tada dobila“, dodao je Brajović.

On je rekao da će Grupa prijateljstva Skupštine, predvođena šefom grupe Gencijem Nimanbeguom, za vikend posjetiti parlament Albanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.