Glumac u vezi sa 20 godina mlađom ženom
Dejvid Švimer

Glumac u vezi sa 20 godina mlađom ženom

Glumac Dejvid Švimer (53) navodno je u vezi sa 24 godine mlađom ženom, Kejti Markovic (29) koju je upoznao u baru gdje je častio pićem.

Švimer, poznat po ulozi Rosa u seriji "Prijatelji" u vezi je s 29-godišnjom Kejti, piše Ju Es Vikli (Us Weekly) koji dodaje kako se čini da glumac, a nije spreman da javno objavi da su zajedno.

Čuveni Ros iznenadio je javnost prije dvije godine kada je objavio da se razvodi od supruge Zoi Bakman s kojom je bio u braku od 2010. godine i sa kojom ima osmogodišnju ćerku.

Nova ljubav Švimeru se, prema pisanju stranih medija, dogodila dvije godine posle razvoda od lijepe britanske umjetnice Zoi, od koje se razveo 2017. godine, ali su ostali u dobrim odnosima, što potvrđuje i zajednička fotografija sa ćerkom koju je Zoi objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Američki mediji tvrde da se Švimer i Kejti uveliko viđaju i da je Dejvid "opčinjen" novom djevojkom.

Ipak, Kejti je za "Us Weekly" negirala vezu sa glumcem, što nije spreijčilo paparace i novinare da ih i dalje dovode u vezu.

Inače, Švimer i Bakmanova, britanska umjetnica koja je od glumca mlađa takođe oko 20 godina, zajedno su od 2006. godine. Vjenčali su se u junu 2010. godine, a i glumcu i Bakmanovoj je to bio prvi brak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.