2015. ostala bez supruga, u zemljotresu izgubila kćerku(8), na kraju joj srce stalo od boli
Foto: DuressLajm

Još jedna tužna vijest iz Albanije

2015. ostala bez supruga, u zemljotresu izgubila kćerku(8), na kraju joj srce stalo od boli

Iz Albanije nakon zemljotresa koji je u utorak ujutro pogodio Drač i koji je odnio 23 života, svaki sat dolaze tužne priče.

Jutros novi tužan naslov u tamošnjim medijima - "Godine 2015. je ostala bez supruga, sinoć je izgubila kćerku u zemljotresu, da bi joj, na kraju, srce prestalo kucati od boli...".

Riječ je o tragediji porodice Karanđa.  Diena Mecaj Karanđa izgubila je prvo 8-godišnju kćerku Esielu, koja je doživjela teške povrede u ruševinama zgrade u kojoj su živjeli.

Njih dvije su pronađene ispod ruševina šestospratnice u Draču.

Odvedene su u bolnicu, da bi dva sata kasnije stigla vijest da joj je kćerka preminula od zadobijenih povreda tokom zemljotresa.

Portal DurresLajm piše da je Diena preminula nekoliko sati kasnije nakon što je saznala za smrt kćerke.

„Ubrzo je i ona preminula, jer je prestalo da joj kuca srce od boli za kćerkom“, piše ovaj portal.

Diena je prije četiri godine doživjela prvu porodičnu tragediju. Godine 2015. je ostala bez supruga, dok je juče ostala bez kćerke, da bi im se i sama pridružila na boljem svijetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.