3.000 eura od Crvenog krsta CG za pomoć Albaniji: Donirajte i vi!
Foto: CKCG

CKCG otvorio žiro račun za pomoć ugroženom stanovništvu

3.000 eura od Crvenog krsta CG za pomoć Albaniji: Donirajte i vi!

Crveni krst Crne Gore je, povodom zemljotresa koji je pogodio Albaniju, aktivirao žiro račun na koji svi zainteresovani građani i subjekti iz Crne Gore mogu uplaćivati sredstva i na taj način pomoći u saniranju posljedica ove nesreće.

Broj žiro računa je 520-5188-31, kod Hipotekarne banke, sa naznakom „pomoć stanovnicima Albanije“.

Prikupljena sredstva će kako je saopšteno iz Crvenog krsta Crne Gore,  biti proslijeđena Crvenom krstu Albanije, koji je od početka aktivan u pružanju prve pomoći, psiho-socijalne podrške i distribuciji interventne pomoći ugroženom stanovništvu, i konstantno prisutan na terenu.

Crveni krst Crne Gore je kontaktirao Crveni krst Albanije odmah nakon zemljotresa i ponudio pomoć i podršku.

"U kontinuitetu se prate njihove aktivnosti, kao i djelovanje Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, koji zajednički koordiniraju i realizuju pružanje pomoći. Aktiviranje žiro računa je način da i građani i privredni subjekti iz Crne Gore i naša organizacija iskažu solidarnost i humanost sa ugroženim stanovnicima Albanije. Tako je Crveni krst Crne Gore za pomoć stanovnicima Albanije opredijelio 3000 eura, a ovim putem pozivamo i ostale da daju svoj doprinos, shodno mogućnostima. Ukoliko bude potrebe za drugim vidovima pomoći, naša organizacija je spremna da odgovori, u skladu sa svojim kapacitetima. Svakako ćemo javnost redovno informisati o načinima našeg pružanja podrške i mogućnostima za njihovo uključivanje" - saopšteno je iz Crvenog krsta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.