Nuhodžić i Hrapović u Draču: CG kao prijatelj i komšija iskazuje Albaniji punu solidarnost(VIDEO)

"Spremni da pomognemo u otklanjanju posljedica zemljotresa"

Nuhodžić i Hrapović u Draču: CG kao prijatelj i komšija iskazuje Albaniji punu solidarnost(VIDEO)

Ministri unutrašnjih poslova i zdravlja Mevludin Nuhodžić i Kenan Hrapović obišli su danas Drač, kao i područje Albanije koje je prošle noći pogođeno katastrofalnim zemljotresom i tom prilikom su izrazili solidarnost Vlade Crne Gore i spremnost za pružanje svake vrste pomoći za sanaciju posljednica zemljotresa.

„Ja sam tu da u ime Vlade Crne Gore, zajedno sa ministrom Hrapovićem, pošaljem narodu Albanije da je Crna Gora kao dobar komšija i prijatelj spremna da iskaže punu solidarnost sa ovom situacijom u pruži pomoć u saniranju njenih posljedica“ – rekao je ministar Nuhodžić albanskom kolegi Sanderu Lješaju izrazivši saučešće porodicama postradalih.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore je podsjetio na razorni zemljotres koji je 15. aprila 1979. godine pogodio našu zemlju.

„Taj zemljtres je potvrdio i solidarnost građana bivše Jugoslavije, a i šire. Zato i mi danas želimo da vama iskažemo punu solidarnost i spremnost Vlade Crne Gore da učestvuje u saniranju posljedica“ – rekao je  Nuhodžić.

49127451211b7f19b129eo

Ministar Lješaj zahvalio se našoj zemlji na ponuđenoj pomoći.

4912696427346f1b44311o

Nadležne službe Crne Gore i Republike Albanije u kontaktu su kako bi pomoć naše zemlje bila što prije upućena u područje pogođeno zemljotresom.

491274527163d9dec1032o

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.