Aleksa Bečić

Bečić i Abazović uputili telegram saučešća amabasadoru Albanije u Crnoj Gori

"Vjerujemo da će cijeli region pokazati solidarnost i da ćemo zajedno prevazići sve posljedice ove prirodne katastrofe"

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i predsjednik Građanskog pokreta URA, uputili su telegram saučešća amabasadoru Albanije u Crnoj Gori Ridiju Kurteziju povodom jakog zemljotresa koji je jutros pogodio Albaniju.

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća zbog stradalih i povrijeđenih u sinoćnjem zemljotresu koji je teško pogodio Vašu Albaniju", naveo je Bečić.

Naglašavajući da kao država koja u svom kolektivnom pamćenju nosi sjećanje na katastrofalni zemljotres iz 1979. godine, Crna Gora i njeni građani znaju da saosjećaju sa narodima koji dožive sličnu nepogodu.

"Vaša Ekselencijo, Molim Vas da porodicama stradalih u zemljotresu prenesete izraze našeg saučešća, a povrijeđenima, kao i samoj Albaniji, poželite brz oporavak od posljedica zemljotresa", poručio je Bečić.

DritanAbazovic

Dritan Abazović, foto: URA

Lider GP URA Dritan Abazović je kazao da nas je sve iznenadila prirodna nepogoda i u nevjerici smo primili vijest da je jaki zemljotres odnio zivote nedužnih u Albaniji.

"Veliki broj građana je povrijedjen, a zemljotres je pričinio i značajnu materijanu štetu. Vjerujemo da će cjeli region pokazati solidarnost i da ćemo zajedno prevazići sve posljedice ove prirodne katastrofe. Naše misli su u ovim teškim trenucima uz albanski narod, molimo se za žrtve i spremni smo da pružimo svu pomoć koja je u našim mogućnostima” - poručio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.