Blizanci rođeni 20 minuta poslije najjačeg potresa u Albaniji
Ilustracija

Blizanci rođeni 20 minuta poslije najjačeg potresa u Albaniji

Zemljotres jačine 6,4 stepeni Rihterove skale se u noći između ponedjeljka i utorka dogodio u Albaniji, a podrhtavanja tla su se osjetila i u okolnim državama.

Dok su građani Albanije u šoku zbog poslhedica serije zemljotresa koji su tu zemlju pogodili jutros, od kojih su neki bili razorni, ginekolog Anike Dokle objavila je da su 20 minuta nakon potresa rođeni su blizanci.

"Ja i moji prijatelji smo ovoga puta ponovo u porodilištu. Te bebe bliznakinje rođene su 20 minuta nakon zemljotresa. Ovo je najbolji simbol kontinuiteta života. Nemam riječi!", napisala je Dokle na svom fejsbuk profilu ne precizirajući u kom gradu su rođeni blicanci.

Nažalost, 10 života do sada odnio je razarajući zemljotres, a ova lijepa vijest iz porodilišta učinila je tragediju makar na kratko blažom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.