Krivične prijave protiv 11 osoba: Krali bicikla, motocikl, novac, mobilne telefone, lična dokumenta, alat...
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Krivične prijave protiv 11 osoba: Krali bicikla, motocikl, novac, mobilne telefone, lična dokumenta, alat...

Policija je u Podgorici podnijela krivične prijave protiv 11 lica koja su, kako se sumnja, izvršila 26 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Slobode je lišeno devet lica dok su protiv dva lica podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, zbog sumnje da je izvršio 13 krivičnih djela teška krađa lišen je slobode A.B. (27) i protiv njega je podnesena krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

"Slobode su lišeni i krivične prijave podnesene su i protiv M.I. (15) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i P.M. (35) i G.Š. (30) kojima se na teret stavljaju dva krivična djela teška krađa u pokušaju. Lica Lj.G. (20), D.D. (33), M.J. (31) i I.M. (39) su lišena slobode zbog sumnje da su izvršili četiri krivična djela krađa, dok je zbog krivičnog djela krađa u pokušaju lišen slobode Š.B. (22), naveli su iz UP-a.

Zaključujući da je policija podnijela i krivične prijave u redovnom postupku protiv R.K. (15) zbog sumnje da je izvršio četiri krivična djela krađe, kao i protiv M.A. (14) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Osumnjičena lica su otuđivala bicikla, motocikl, novac, mobilne telefone, lična dokumenta i alat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.