Učeniku određen pritvor zbog pokušaja ubistva u Baru
Foto: Ilustracija

Više državno tužilaštvo

Učeniku određen pritvor zbog pokušaja ubistva u Baru

Više državno tužilaštvo formiralo je predmet protiv 17-godišnjeg učenika Srednje stručne škole u Baru M.T., koji je prošle sedmice, ispred te ustanove, tokom tuče ubo nožem u stomak godinu starijeg učenika P.Ž. zbog čega mu se stavlja na teret krivično djelo pokušaj ubistva.

Iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Danu je saopšteno da je učeniku M.T. određeno zadržavanje.

“U Višem državnom tužilaštvuu Podgorici formiran je predmet povodom izvršenog krivičnog djela ubistvo u pokušaju od strane maloljetnog lica, koje je dana 20.11.2019. godine saslušano u svojstvu osumnjičenog i određeno mu je zadržavanje, a od strane tužilaštva stavljen predlog za određivanje pritvora”, ističu iz Višeg tužilaštva. 

Uprava škole je pokrenula disciplinski postupak protiv učenika koji je ranio vršnjaka tokom tuče. Prema saznanjima iz te ustanove, M.T. je i ranije bio poznat po devijantnom ponašanju, ali je tek sada prijavljen policiji zbog napada na učenika.

Učenik P.Ž. je nakon incidenta operisan u barskoj bolnici i oporavalja se od povrede.

Direktor škole Branislav Knežević kazao je nakon incidenta da osuđuju svaki vid nasilnog ponašanja, te da će škola uraditi sve što je u njenoj nadležnosti, odmah po dobijanju informacija od drugih organa, prvenstveno policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.