Nadal: Prije nekoliko dana mu je preminuo otac, a sada se takmičio na najvišem nivou
Foto: EPA/EFE

Nadal: Prije nekoliko dana mu je preminuo otac, a sada se takmičio na najvišem nivou

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je bio u emotivnom kolapsu na dan finala Dejvis kupa.

On je istakao da su sve misli bile usmjerene na Roberta Bautistu Aguta, njegovog saigrača kome je tokom nedjelje preminuo otac.

"To je nevjerovatno... Nenormalno. Ta njegova mentalna stabilnost... Prolazio je kroz mnogo kritika tokom četiri godine, moram da budem iskren, on je inspiracija za mene. Nešto jedinstveno, posebno. Bilo mi je komplikovano da igram poslije njega. Bio sam uništen emocijama, prije nekoliko dana mu je preminuo otac, a sada se takmičio na najvišem nivou", rekao je Nadal.

Dodao je da je u tom meču postojala Božija pravda.

"Bio sam nervozan jer je to bio veoma bitan meč i za nas, ali posebno za njega. Trebalo mi je vremena da se fokusiram na svoj meč", dodao je Nadal.

On je istakao i da mu se sviđa novi format Dejvis kupa.

"Jedinstveno je, navijači su sve vrijeme uključeni. Takmičenje je veoma otvoreno, svi mogu da osvoje i to čini ovaj turnir posebnim", rekao je Nadal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.