Tužilaštvo BIH predložiće pritvor za državljanina Crne Gore
Foto: SIPA

Koji je uhapšen u Trebinju

Tužilaštvo BIH predložiće pritvor za državljanina Crne Gore

Tužilaštvo BIH predložiće pritvor za državljanina Crne Gore koji je uhapšen u Trebinju, nakon što je iz Crne Gore prokrijumčario oko stotinu kilograma skanka, čija vrijednost na ilegalnom narko tržištu zemalja EU iznosi više stotina hiljada eura.

Iz Tužilaštva BiH je saopšteno da će pritvor biti predložen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ometati istragu, prikrivati dokaze i vršiti uticaj na svjedoke ili saučesnike, prenosi Beta.

Državljanin Crne Gore uhapšen je juče na području Trebinja, kada je u njegovom teretnom vozilu, u specijalno napravljenim pregradama, otkrivena opojna droga, koja je iz Crne Gore prokrijumčarena u BiH.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.