Bar: Ukrali brendirane naočare vrijedne 28.000 eura, maloljetnica krala po plažama, pronađeno oružje u ilegalnom posjedu
Ilustracija

Bar: Ukrali brendirane naočare vrijedne 28.000 eura, maloljetnica krala po plažama, pronađeno oružje u ilegalnom posjedu

Policija je u Baru lišila slobode Z.K. (42) i M.P. (60), oba iz Republike Srbije, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu maloprodajne optičarske radnje u Baru.

"Z.K. i M.P. su krivično djelo teška krađa izvršili, kako se sumnja, na način što su provalili u pomenuti objekat i otuđili brendirne naočare u vrijednosti od 28.000 eura, kao i 200 eura koje su se nalazile u unutrašnjosti prodajnog pulta", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv Z.K. i M.P. je podnijeta krivična prijava.  

Osim toga, rasvijetljeno je i 13 krađa izvršenih na štetu više lica dok je protiv jednog lica podnijeta krivična prijava zbog oružja u ilegalnom posjedu.

"Maloljetna H.M. (16) je, kako se sumnja, izvršila 13 krivičnih djela krađa,  na način što je tokom ljeta tekuće godine, koristeći nepažnju oštećenih, na plažama na barskoj rivijeri otuđila torbe, telefone, novčanike i razne druge stvari i predmete. Protiv H.M. je podnijeta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", saopšteno je iz policije.

Osim toga, barska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice M.V. (63), shodno naredbi Osnovnog suda u Baru, a kojom prilikom su pronađeni i oduzeti revolver marke CZ 357, dva startna pištolja i jedan pištolj nepoznate marke i kalibra, kao i 76 komada municije različitih kalibara.

"Protiv M.V. podnijeta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.