Marković: Danilovgrad primjer kako se koriste resursi, podrška za sve što radite(VIDEO)
Posjeta Danilovgradu

Obišao dalekovod Slap i rekonstruisani gradski stadion

Marković: Danilovgrad primjer kako se koriste resursi, podrška za sve što radite(VIDEO)

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković obišao je tokom radne posjete Danilovgradu dalekovod Slap čija je rekonstrukcija počela ovog mjeseca i rekonstruisani gradski stadion „Braća Velašević“.

CEDIS-ovo projekat Intenzivne obnove elektrodistributivne mreže širom Crne Gore, koji je vrijedan više od 80 miliona eura, uključuje i dva miliona vrijednu obnovu dalekovoda Slap i to zamjenu 380 stubova i rekonstrukciju 30 trafo stanica čime će 1.400 domaćinstava u Bjelopavlićkoj ravnici koja se električnom energijom snabdijevaju preko ovog dalekovoda dobiti stabilno i pouzdano napajanje, saopšteno je iz Vladine službe za odnose s javnošću.

Marković, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević i direktor Uprave za imovinu Blažo Šaranović obišli su i rekonstruisani stadion u koji je uloženo 1.400.000 eura.

U sklopu najvećeg infrastrukturnog projekta koji je pokrenuo Fudbalski savez Crne Gore, postavljeni su na ovom stadionu reflektori čime je danilovgradski stadion postao šesti u Crnoj Gori na kojem je moguće odigravanje utakmica u večernjim terminima.

"Danilovgrad je opština koja može biti primjer kako na održiv i kvalitetan način iskoristiti resurse za dobrobit građana i države. Podrška za sve što radite", naveo je premijer tokom posjete

Predsjednik Vlade je na kraju posjete položio kamen temeljac hipermarketa „Voli“.

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.