Lazar popio čašu vode na rođendanu kod druga pa preminuo
Ilustracija

Novi Pazar

Lazar popio čašu vode na rođendanu kod druga pa preminuo

Lazar M. (14) iz Novog Pazara preminuo je iznenada na rođendanskoj zabavi školskog druga.

Dječak je odjednom pao kao pokošen nakon što je popio čašu hladne vode. Odmah je transportovan u Opštu bolnicu Novi Pazar, ali nije mu bilo spasa.

Ljekari su bezuspješno pokušavali reanimacijom da povrate dječaka. Nažalost, mladi Novopazarac je preminuo od srčanog udara.

Lazar je pohađao prvi razred srednje ekonomske škole koja je današnji dan proglasila danom žalosti i neće biti nastave. Biće održan samo komemorativni skup.

Lazar je bio omiljen među drugovima i članovima Kulturno-umjetničkog društva Ras. Pripremao se za nastup na novopazarskom Sevdah festu, koji počinje danas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.