Bijelo Polje bi trebalo da dobije vodu do 15h, ekipe oko 40 sati na terenu
Ilustracija

Kompleksan posao

Bijelo Polje bi trebalo da dobije vodu do 15h, ekipe oko 40 sati na terenu

Bijelo Polje je već preko 30 sati bez vode. Potrošači će, kako nam je rečeno u Vodovodu Bistrica, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, dobiti vodu danas do 15 sati.

Podsjećamo, 23.novembra od 20 časova usljed izvođenja radova na izmještanju dva glavna distributivna voda u naselju Kruševo od strane izvođača radova kompanije „BEMAX“ bez vode su ostali svi potrošači sa gradskog vodovoda u Opštini Bijelo Polje,a tada je najavljeno da će radovi trajati do nedjelje ujutru. Međutim, nepredviđeni radovi koji su iskrsli su uslovili da i juče, u nedjelju tokom cijelog dana potrošači na području grada budu bez vode.

"I sinoć je posao bio završen, cijevi su bile prespojene i priključene, ali je pri puštanju vode pukla spojnica koja nije izdržala pritisak. Ekipe koje daju nadljudske napore više od oko 40 sati da privedu kraju kompleksan posao trenutno rade na novom rješenju i očekuje se da če biti riješeno u narednih 5 sati", kazao je za Kodex tehnički direktor Vodovoda "Bistrica" Marko Bulatović.

Ipak sve je pod pretpostavkom, jer nije isključeno i novo odlaganje u prekidu vodosnabdijevanja.

"Ono što je važno da izvođač raspolaže za rezervnim materijalom što neće oduzimati dodatno vrijeme", kaže Bulatović.

Dodaje i da je preko starog cjevovoda puštena voda za dio naselja: Ravna Rijeka, Kruševo, Rakonje, Rasadnik i dio Zaimovića livada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.