Svatovi u autobusu stigli po mladu: Veljko iz prve pogodio jabuku, Ceca blista od sreće, a evo kako izgleda mlada(VIDEO)
Foto: Novosti

Svatovi u autobusu stigli po mladu: Veljko iz prve pogodio jabuku, Ceca blista od sreće, a evo kako izgleda mlada(VIDEO)

Veljko Ražnatović i svatovi su stigli su u porodičnu kuću mlade Bogdane u Titelu.

Svatovi su se ranije jutros ukupili u rezidenciji Ražnatovića, zatim ušli u autobus koji je došao specijalno po njih. Kada je izašao iz kuće Veljko je bio veoma srećan.

- Presrećan sam - rekao je Veljko.

2062259screenshot1ff

Foto: Screenshot

Mama Ceca je takođe bila veoma vesela. Zapjevala je pred svatovima, a onda je otišla po mladu.

Pjevačica nije otišla po Bogdanu luksuznim automobilom, već je sa ćerkom Anastasijom ušla u autobus i otišla sa svatovima u Titel.

Nakon što je stigao mladoženja je morao da puca u jabuku. Ono što je iznenadilo sve jeste da je Veljko pogodio jabuku iz prve! Nakon toga se njegova majka Ceca prekrstila i popila rakiju, da bi potom ušli u kuću kod mlade.

A ovo je i prva slika mlade u vjenčanici koju je nosila Ceca prije 24 godine.

naek9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RjN01EQV8vYThhOWNmNmExMGVkNjg5OTc5MjI3YmRmYjcyMTc0MjUuanBnkZMCzQJCAIEAAQ

foto: Screenshot

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.