Dvije djevojčice pronađene mrtve u pregrijanom automobilu
ilustracija

Australija

Dvije djevojčice pronađene mrtve u pregrijanom automobilu

Dvije djevojčice stare jednu i dvije godine pronađene su mrtve u automobilu koji je se nalazio na parkingu pokraj kuće u gradu Logan u Australiji.

"Nažalost, za obje djevojčice je proglašena smrt na licu mjesta. Djevojčice su bile izložene ekstremnoj vrućini", rekao je policijski službenik Mark Vajt.

On je dodao da se razgovara sa roditeljima tih djevojčica.

"Ovo je vrlo, vrlo tragičan događaj", rekao je Vajt.

Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti, odnosno je li ekstremna vrućina dovela do toga da preminu. Iz policije su rekli kako je istraga u ranoj fazi te da nastoje utvrditi koliko su vremena djevojčice bile u automobilu i kako su u njega dospjele.

Dodali su i kako razgovaraju sa roditeljima, ali i brojnim drugim osobama koje bi mogle da rasvijetle šta se dogodilo, prenosi "Dnevni avaz".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.