Nesvakidašnja intervencija u Bijelom Polju: Vatrogasci prerezali ženi prsten
ilustracija

Nesvakidašnja intervencija u Bijelom Polju: Vatrogasci prerezali ženi prsten

Nesvakidašnju intervenciju imali su sinoć sat posle ponoći bjelopoljski vatrogasci kada su morali da uklanjaju prsten sa prsta.

Naime, Bjelopoljka Jadranka N. javila se kasno sinoć u prostorije Hitne pomoći zbog bola i ogromne natekline na prstu koji je izazvao prsten.

Kako rješenje za ovaj problem nijesu imali zaposleni u Hitnoj službi oni su pozvali u pomoć Službu zaštite i spašavanja, potvrđeno je Kodexu u toj Službi.

Dva pripadnika Službe su potom brusilicom postepeno uspjeli da oslobode prst a Bjelopoljku nesnosnog bola.

75540238725796441247805842076240151052288n

Foto:Privatna arhiva

Ovim su bjelopoljski vatrogasci još jednom priskočilu u pomoć sugrađanima u nevolji i pokazali da se na njih uvijek i u svakoj situaciji može računati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.