Ceca u nedelju ženi sina: Oko 480 zvanica, mlada će nositi i pjevačicinu vjenčanicu sa vjenčanja sa Arkanom

Ceca u nedelju ženi sina: Oko 480 zvanica, mlada će nositi i pjevačicinu vjenčanicu sa vjenčanja sa Arkanom

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović, sin folk pjevačice Ceca, će u nedelju izgovoriti sudbonosno "da" a srpski mediji danima najavljuju svadbu vijeka.

Mladoženjina majka, pjevačica Ceca Ražnatović potrudila se da sve izgleda kao kraljevska svadba.

Kako se nezvanično saznaje, Ceca nije štedjela ni na čemu, pa će sve od prve do poslednje stvari na svadbi da bude gala. Od oldtajmera, dva odijela, tri vjenčanice, najskupljeg menija u najluksuznijem hotelu... Naime, Ceca je zahtijevala da na vjenčanju zvanicama bude poslužen „rojal meni“, koji košta 75 eura po osobi i uključuje najekskluzivnije iće i piće. Kako će na svadbi biti 480 gostiju, samo će hotel koštati 36.000 eura!

Mlada i mladoženja, kao i zaova Anastasija i svekrva Ceca promijeniće po nekoliko toaleta u nedelju, a sve to malo pravi pritisak u glavama Bogdaninih roditelja, koji se trude da u svemu isprate Ražnatoviće.

Mlada će na crkvenom vjenčanju nositi vjenčanicu u kojoj se udala njena svekrva Ceca za Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga, u hotelu će se presvući u drugu vjenčanicu poznatog belgijskog dizajnera i u njoj ostati veći dio večeri, dok će za sječenje torte i žurku koja će nakon toga uslijediti imati dugu zlatnu haljinu sa 30.000 kristala, a koju je specijalno za ovu priliku dizajnirao Bojan Petrović. Bogdanin budući suprug Veljko Ražnatović najprije će biti u crnom smokingu svjetske modne kuće, a nakon toga će obući sivo odijelo.

Veljkov kum,navode srpski tabloidi, biće njegov drug sa Kipra Kristos, sa kojim je Cecin prvijenac odrastao. Bogdanina kuma će takođe biti drugarica iz djetinjstva. Na svadbi vijeka okupiće se 480 zvanica, a među njima će biti političara, sportista, glumaca, pjevača..
 

Pink/Alo.rs
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.