Siniši Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donora

Siniši Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donora

Srpskom fudbalskom treneru Siniši Mihajloviću, koji se prethodnih mjeseci liječio od leukemije, presađena je koštana srž, nakon čega je otpušten iz bolnice, saopštio je Institut za hematologiju u Bolonji.

"Mihajlović je otpušten sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplatacija koštane srži od nepoznatog donora 29. oktobra 2019. godine. Stanje pacijenta i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući", navodi se u saopštenju, a prenosi rimska Republika.

Mihajlović je prethodno napustio bolnicu nakon treće faze terapija i očekuje se da se uskoro potpuno vrati na klupu Bolonje.

On je, uprkos liječenju, ove sezone vodio četiri utakmice Serije A - protiv Verone, SPAL-a, Lacija i Juventusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.