Saslušan Milošević: Tvrdi da nije ubio Kruščića
Mario Milošević

Negirao krivična djela

Saslušan Milošević: Tvrdi da nije ubio Kruščića

Mario Milošević, osumnjičeni za ubistvo Miodraga Kruščića, saslušan je danas u Višem državnom tužilaštvu. On je negirao krivična djela koja mu se stavljaju na teret u vezi s ubistvom Kruščića, te ranjavanjem novinarke Vijesti Olivere Lakić.

Milošević je na saslušanju rekao da ne poznaje nikog od osumnjičenih članova kriminalne grupe, a za pokojnog Kruščića je rekao da ga je znao kao dobrog ugostitelja.

Advokat porodice Kruščić Damir Lekić saopštio je novinarima da je Milošević negirao sva krivična djela koja mu se stavljaju na teret.

"Ispričao je da je Kruščića znao kao dobrog ugostitelja, te da sa njim nije nikad bio u konfliktu. Što se tiče Olivere Lakić, rekao je da je zna samo po dobru", kazao je advokat Lekić.

Podsjećamo, Milošević je uhapšen 18. jula prošle godine na Kosovu, koje ga 5. novembra ove godine izručilo Crnoj Gori.

Tužilaštvo ga sumnjiči da je 21. maja 2018. godine u podgoričkom naselju Stari aerodrom ubio ugostitelja Miodraga Kruščića.

Portal RTCG

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.