Požar na motoru, avion prinudno sletio(VIDEO)
Ilustracija

Požar na motoru, avion prinudno sletio(VIDEO)

Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sletio nedugo nakon polijetanja zbog kvara koji je izazavao požar na motoru, saopštili su danas zvaničnici.

Niko od 347 putnika i 18 članova posade nije povrijeđen, prenosi Rojters.

Do incidenta je došlo kada je pilot Boinga 777 objavio vanredno stanje i moguć kvar motora, saopštio je portparol aerodroma u Los Anđelesu, dok je jedan od svjedoka opisao da su se iz motora vidjeli plamenovi.

Avion se nakon prijave kvara vratio na aerodrom bezbjedno, gdje su plamen ugasili vatrogasci.

Navodi se i da prinudno slijetanje tog aviona nije ugrozilo druge letove.

Za sada nije jasno zbog čega je došlo do kvara aviona.

Portparol filipinske kompanije saopštio je da je posada aviona primijetila dim koji kulja iz drugog motora, kao i da su putnici prebačeni na drugi let.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.