Tuča na kursu njemačkog jezika, jedan uhapšen
ilustracija, foto:APA

Tuča na kursu njemačkog jezika, jedan uhapšen

Na kursu njemačkog jezika u 15. bečkom okrugu, u utorak uveče jedan 30-godišnji Hrvat napao nožem 22-godišnjeg Srbina. Hrvat je, naime, izvadio nož i prijetio Srbinu da će ga izbosti, nakon čega je pobjegao, prenio je Tanjug.

Policija je brzo utvrdila identitet napadača i, kada ga je zatekla u blizini njegovog stana, on je pokušao da pobjegne, bacajući u trku nož.

Tokom potjere, policija je ispalila hitac u vazduh, nakon čega je Hrvat stao i nije se opirao hapšenju.

Protiv njega je podnijeta prijava za više krivičnih djela.

Za sada nije poznato šta je bio uzrok svađe Hrvata i Srbina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.