Zelioli: Saradnja italijanske i crnogorske policije na vrlo visokom nivou

Zelioli: Saradnja italijanske i crnogorske policije na vrlo visokom nivou

Saradnja italijanske i crnogorske policije je na vrlo visokom nivou, istakao je ambasador Italije u Crnoj Gori Luka Zelioli na današnjoj svečanoj primopredaji donirane opreme u okviru Regionalnog IPA2017 projekta.

Danas je održana ceremonija primopredaje opreme za Forenzički centra finansirane od strane Evropske unije kroz Regionalni IPA2017 Projekat „Suprotstavljanje teškom kriminalu na Zapadnom Balkanu” a koji je podržan od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Italije, Njemačkog društva za međunarodnu saradnju i Centra za međunarodnu pravnu saradnju sa sjedištem u Holandiji. 

"Izražavam zahvalnost policiji Crne Gore na odličnoj saradnji sa Delegacijom Evropke Unije u Crnoj Gori ", naglasio je šef Delegacije Aivo Orav prilikom susreta sa direktorom Uprave policije Veselin Veljović.

"Finansijska podrška koju Regionalni IPA2017 projekat pruža kriminalističkoj policiji, posebno u organizaciji operativnih sastanaka sa fokusom na suzbijanje prekograničnog djelovanja OKG, od izuzetnog je značaja.", kazao je tom prilikom Veljović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.