Nikčević da plati 600 eura zbog objava na Facebooku:

Nikčević da plati 600 eura zbog objava na Facebooku: "Nije hram nego sram sudijo"

Suspendovana službenica Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore Mirna Nikčević moraće da plati novčanu kaznu od 600 eura zbog objava na Facebook-u. To je, kako je Nikčević objavila na svom profilu, naložila sutkinja Suda za prekršaje.

Protiv Nikčević je pokrenut prekršajni postupak nakon što je na ličnom profilu na Facebooku vrijeđala vjernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Ona je danas na Facebooku nakon što joj je uručena presuda napisala:”Kriva je”, kako to gordo zvuči!

“Ako je neko voljan da drugome išćera 600 eura iz džepa nakon što je efektno odradio sve da taj drugi ostane bez primanja, dovoljno je da kaže da se osjeća ugroženim zbog poruka u inboxu. Takođe, meta treba da mu/joj bude osoba za koju zna da nikad nikome ne bi naudila, i koja nije prekršajno kažnjavana, pa da bi sudija uzela u obzir olakšavajuće okolnosti, poput lošeg imovinskog stanja, samohrani roditelj i sl… E da, izvinite, takav neko ne postoji među mojim prijateljima, barem ne više. I nije HRAM nego “SRAM”, sudijo!”, napisala je Nikčević danas na Facebook-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.