Proslava Dana Budve: Večera dobrodošlice i svečana večera uobičajena praksa

Proslava Dana Budve: Večera dobrodošlice i svečana večera uobičajena praksa

Povodom medijskih napisa i proslavi i obilježavanju 22 novembra – Dana opštine Budva oglasili su se iz kabineta gradonačelnika Marka Carevića.

Organizacija večeri dobrodošlice, gdje je domaćin predsjednik Skupštine, i svečane večere, kada goste i zvanice iz cijelog regiona dočekuje predsjednik Opštine, bila je, podsjećaju, uobičajena praksa tokom svih prethodnih godina, kada se organizovao Dan Opštine.

"Medijski natpisi o partijskim i političkim motivima navodne odvojene proslave nisu tačni i imaju za cilj da bace sjenku na proslavu važnog istorijskog događaja i štete ugledu grada Budve. To najbolje potvrđuje činjenica da i u vrijeme kada su na čelu Opštine Budva i predsjednik i predsjednik Skupštine Opštine bili iz iste partije, ove večeri su se organizovale odvojeno, u okviru istog programa proslave.", navodi se u reagovanju.

Dodaju da Budva, u skladu sa svojim strateškim i razvojnim interesima, njeguje najbolje prijateljske odnose sa gradovima pobratima i da nečiji nedolazak, tačnije nemogućnost dolaska, nisu znak prekida pobratimske saradnje.

"Svim građankama i građanima Budve čestitamo 22. novembar - Dan opštine, uvjereni da su univerzalne i neprolazne vrijednosti ovog datuma najčvršći temelj daljeg razvoja naše opštine.", zaključuju u reagovanju

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.