Jovanović: Izbačen sam iz Ambasade Srbije
Miroje Jovanović

Advokat Branke Milić

Jovanović: Izbačen sam iz Ambasade Srbije

Advokat Miroje Jovanović saopštio je da mu je u Ambasadi Srbije u Podgorici bilo onemogućeno da prisustvuje saslušanju Branke Milić.

On je na svom Fejsbuk profilu napisao da izbačen iz Ambasade Srbije, te da je to naredio ambasador Zoran Bingulac.

"Upravo sam izbačen iz Ambasade Srbije, gdje je u 10 časova trebalo da bude obavljeno saslušanje Branke Milić kao tužilje", napisao je Jovanović.

Advokat Milićeve navodi da je saslušanje bilo zakazano za sati putem video linka iz Ambasade Republike Srbije u Podgorici.

"Uprkos sudskom rješenju tačno u 9:25 mi je naloženo da napustim prostorije Ambasade, jer je ambasador Bingulac zabranio saslušanje", napisao je Jovanović, koji je rekao i da je o svemu obaviješten i Osnovni sud u Novom Sadu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.